کد مطلب : 6054
تاریخ مطلب : 1395/06/28
قائم مقام وزير صنعت مطرح کرد؛ تدوين 120طرح از سوي دولت در راستاي رونق توليد و اقتصاد
قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: 120طرح از سوي دولت در راستاي رونق توليد و اقتصاد کشور در سال جاري تدوين شده و دولت به طور جدي اجراي اين طرح ها را دنبال مي کند.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحماني روز پنجشنبه در جلسه ستاد راهبردي و مديريت اقتصاد مقاومتي استان مرکزي که با حضور وزير صنعت، معدن و تجارت در اراک برگزار شد، اظهار داشت: طرح هاي رونق توليد و ستاد اقتصاد مقاومتي منحصر به حوزه صنعت، معدن و تجارت نيست و ساير بخش ها نيز در اين حوزه مرتبط و مسئول هستند.
وي افزود: دولت 120طرح رونق توليد براي سال جاري تعريف کرده که از اين تعداد طرح، وزارت صنعت، معدن و تجارت مجري هفت طرح است.
قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت بيان داشت: رهبر معظم انقلاب طي فرمايشات خود تاکيد کرده اند که بايد از واحدهاي صنعتي کوچک و متوسط حمايت شود و دولت نيز اين مهم را در دستور کار قرار داده است.
وي افزود: اين تاکيد و حساسيت از آن جهت است که در دوران تحريم به اين واحدها بيشترين صدمه وارد شده و حال بايد از نظر حمايتي و پرداخت تسهيلات براي رونق مجدد، کمک بيشتري به اين واحدهاي صنعتي صورت گيرد.
رحماني اظهار داشت: در سال جاري براساس برنامه پيش بيني شده حداقل به 7500 واحد صنعتي کوچک و متوسط و 5400 واحد صنعتي نيمه تمام که بالاي 60درصد پيشرفت دارند، تسهيلات تلعق مي گيرد تا هرچه سريعتر فعال و يا راه اندازي شوند.
قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان ساخت: تاکنون بيش از هشت هزار و 400 واحد توليدي در سطح کشور، تسهيلات رونق توليد دريافت کردهاند.
رحماني تاکيد کرد: نبايد انتظار داشت که تمامي مشکلات واحدهاي صنعتي کشور يک شبه حل شود و اين مساله نياز به زمان دارد.
منبع:شاتا